Kitty Pouw

De coaching met Isabelle ervaar ik als erg prettig. Het eerste gesprek vond ik het heel spannend maar al snel stelde Isabelle mij op mijn gemak. Isabelle straalt veel rust uit en luistert ook goed naar wat ik zeg en ze komt met heel fijne tips. Elke twee weken hebben we een coachingsgesprek en dan krijg ik telkens een passende opdracht.  Ik ben heel blij met de coaching van Isabelle.

Michelle Miller

Professional coaching with Isabelle has permitted me to take a step back from my work and life situation and survey them in a more meaningful way. I feel confident to take charge and make important decisions, moving me towards a more positive and enriching life. This growing self-awareness enables me to interact with, and understand, people at a deeper level whilst being more aware of my authentic self. Her deep and broad knowledge coupled with her empathetic and nurturing self truly brings out the best of oneself. Thank you Isabelle for these inspiring conversations!

Sophie Deschuttere

Ik ben zo blij dat ik Isabelle op mijn pad ontmoet heb!! Ze bracht een echt bloeiende verandering in mijn leven, elke dag is een nieuwe dag, een nieuwe kans! Iedere sessie gaf mij een nieuwe visie op mezelf. Het deed mij zo goed dat Isabelle kon luisteren naar mijn verhaal van dat moment en die mij dan ook inzichten bracht in mijn leven! Een mooi gevoel geven aan waar we naartoe willen en het nu al beleven! Dat heb ik ook meegekregen en daar ben ik nu mee aan het oefenen. Voor mij zijn het heel kleine stapjes maar het geduld dat Isabelle voor mij opbracht gaf mij steun en hoop!! De oplossing zit in onszelf, dat vraagt moed maar geeft ons het dubbele terug! Door Isabelle besef ik ook dat we zelf moeten veranderen als we een nieuwe situatie willen!Isabelle, ik ben je zo dankbaar voor de inzichten, het geduld en de steun die je mij meegegeven hebt en telkens mocht opnieuw herhalen!!

 
 
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

© 2018 Niji holistische gezondheidscoach Isabelle Wyckhuys (Kortrijk)