• Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

© 2018 Niji holistische gezondheidscoach Isabelle Wyckhuys (Kortrijk)

My training

Ik ben afgestudeerd als holistische gezondheidscoach aan het Institute for Integrative Nutrition.
Ik leerde er over innovatieve coaching methodes, praktisch lifestyle management en wel 100 diëten, van Ayurveda, glutenvrij, paleo, raw, vegan, Atkins tot macrobiotisch en alles wat er tussen ligt. We hadden lezingen van de beste gezondheids- en wellnessexperts ter wereld, zoals:       

  • JOSHUA ROSENTHAL oprichter van het Institute for Integrative Nutrition (IIN)

  • DEEPAK CHOPRA wereldleider inzake Mind Body Medicine, bestseller auteur

  • GENEEN ROTH pionier inzake Emotional Eating, Empowerment, bestseller auteur

  • DAVID WOLFE erkend expert inzake raw food en superfoods, bestseller auteur

  • Dr C. NORTHRUP holistisch gynaecoloog, bestseller auteur, baanbrekend werk voor vrouwen in en na de menopauze

  • Dr J. DOUILLARD wereldvermaarde ayurvedische dokter, linkt ayurveda aan moderne wetenschap, bestseller auteur

  • Dr. B. SIEGEL internationaal erkend expert ivm holistische behandeling van kankerpatiënten, bestseller auteur

Van kleinsaf aan was ik benieuwd naar de werking van het brein en vooral het onderbewuste dat ons leven in de gewoonten die we hebben gecreëerd grotendeels regelt.  Als we deze gewoontes kritisch onder de loep nemen en het onderbewuste inzetten,  kunnen we veel efficiënter werken. Door het werk van Dr Joe Dispenza nauwkeurig te bestuderen en zelf te testen en retreats te volgen, boek ik veel betere resultaten in mijn werk.

Daarnaast bracht mijn liefde voor het koken mij ertoe om vele opleidingen te volgen in de keuken altijd met het doel om meer inzicht in voeding te krijgen :

  • Raw food workshops bij NAMA FOODS London

  • Eenjarige opleiding VEGUCATION te Kortrijk met les van Peter Vandermeersch en Kevin Storms.

  • Verdiepende opleiding VEGETARISCH KOKEN in de Zonnekeuken naar de inzichten van Rudolph Steiner en Heinz Grill.

  • Brood bakken met het honing-zout principe in de Zonnekeuken.

  • Zuurdesem brood bakken bij de E5 Bakehouse London

Als raw food kenner kreeg ik in het boek : ‘Spaghetti. De mijne is de beste’ (uitgeverij Manteau) de eer om te schitteren met een rauwe spaghetti versie. Een mooie waardering voor mijn werk in de keuken.